MENÚ MAIO

Data de inicio: 01-03-2022. Data de fin: 30-06-2023

SEMANA 2-6

Luns: Sopa, zorza con patacas, froita

Martes: pasta, sardinillas con patacas e ovo cocido, froita

Mércores: menestra de verduras, peixe con guarnición, froita

Xoves: lentellas, filete de polo a prancha con tomate, froita

Venres: empanadilla, paella, chocolate 

SEMANA 9-13

Luns: sopa, milanesa con patacas, froita

Martes: xudías con ovo cocido, albóndigas con arroz, froita

Mércores: potaxe, lomo adobado con patacas, iogurt.

Xoves: caldo, polo asado con arroz,  froita

Venres: pasta con tomate, pescado con guarnición, chocolate. 

SEMANA 16-20

Luns: lentellas, filete a prancha con guarnición, froita

Martes: crema de verduras, polo asado con arroz, froita

Mércores: sopa, raxo con patacas, froita

Xoves: pasta, sardinillas con pataca e ovo cocido, froita

Venres: menestra de verduras, filete ruso con tomate

SEMANA 23-27

Luns: ensalada de pasta, milanesa con patacas, froita

Martes: potaxe, filete a prancha con pataca cocida,  froita

Mércores: Crema de verduras, albóndigas con arroz, froita

Xoves: pasta, pescado con guarnición, froita. 

Venres: menestras, polo asado, chocolate

SEMANA 23-27

Luns: sopa, zorza con patacas, froita

 Martes: Ensalada de pasta, filete a prancha con pataca, froita